Scrub en pakking

Scrubs en pakkingen

Waan jezelf in een oosters badhuis, snuif de geur op van een frisse lenteochtend. Verwen jezelf en je huid met een scrub en pakking, gevolgd door een lekkere massage. Wij hebben maar liefst vijf varianten scrubs en pakkingen! Een behandeling duurt een uur.

Happy Hammam

Waan jezelf in een oosters badhuis. Je huid wordt ingezeept met schuimende zwarte zeep, die doormiddel van een zeepzak over je huid verdeeld wordt. Zwarte zeep verzacht, voedt en reinigt de huid diep. Het is rijk aan vitamine E en A en is 100% natuurlijk. We laten de zeep een paar minuten lekker intrekken.

Hierna wordt je huid met een scrubhandschoen zachtjes gescrubd. Vervolgens wordt de zeep er met warme kompressen afgehaald. Op deze manier is je huid zuiver en zijn dode huidcellen verwijderd.

Daarna volgt een pakking met ghassoul, een Marokkaanse klei, die we afdekken en enige minuten laten in werken. Ook dit wordt het warme kompressen afgenomen. Je huid voelt nu heerlijk soepel, stralend en zacht aan. Vervolgens krijg je nog een heerlijk ontspannen massage.

Morning Mist

Snuif de geur op van een frisse lenteochtend. Je huid wordt gescrubd met een sugarscrub met de geur van lemongras.  Lemongras werkt zuiverend, kalmerend en het is ontstekingsremmend. Door de scrub langzaam in ronddraaiende bewegingen over het lichaam te verdelen worden dode huidcellen verwijderd en de huid gezuiverd. De scrub wordt met warme kompressen van de huid verwijderd.

Vervolgens wordt de huid ingesmeerd met een pakking. Deze wordt afgedekt, zodat de heilzame stoffen diep in de huid kunnen intrekken. Dit duurt enige minuten, waarna het verwijderd wordt met warme kompressen. Je huid voelt heerlijk zacht en gevoed aan. Hierna volgt een vitaliserende massage.

Sweet Summer

Beleef het gevoel van een warme zomeravond. Je huid wordt gescrubd met een heerlijke zoet geurende crub op basis van mango en kokos. Kokos voedt je huid, het werkt antibacterieel en beschermt je huid. Mango versterkt je immuunsysteem, werkt zuiverend en laat je huid glanzen. De scrub verwijderd dode huidcellen. De scrub verwijderen wij door warme kompressen te gebruiken.

Vervolgens voeden wij je huid met een pakking. Deze dekken we af en laten wij enkele minuten intrekken en verwijderen wij vervolgens weer met warme kompressen. Hierna volgt een relaxte massage.

Minty Mood

Kom lekker bij met een geurende scub van mint en eucalyptus. Je huid wordt gescrubd met een sugarscrub met munt en eucalyptus. Munt heeft een kalmerende en zuiverende werking. Eucalyptus verkoeld, verfrist en stimuleert de doorbloeding de huid. De scrub verwijderd ook de dode huidcellen. De scrub wordt verwijderd door warme kompressen.

Hierna volgt een voedzame pakking. Deze dekken wij af en laten wij enkele minuten intrekken, waarna deze verwijderd wordt door warme kompressen. Hierna volgt een vitaliserende massage.

Calming Clay

Wordt een met de natuur en verwen je huid met fijne, voedende groene klei. Eerst gaan wij je huid scrubben met een zoute of zoete scrub naar keuze. Beiden reinigen je huid, verwijderen de dode huidcellen en de toegevoegde olie verzorgen je huid. Dit alles wordt er met warme kompressen afgehaald.

Hierna volgt een pakking op basis van groene klei. Groene klei bevat van nature veel mineralen en enzymen. Het verwijderd gifstoffen, remt bacteriën, stimuleert de doorbloeding en zuivert de huid. De klei laten wij enkele minuten intrekken en verwijderen wij weer met warme doeken. Hierna volgt een ontspannen massage.