Cursus Babymassage

Cursus babymassage

 

De taal van baby’s is lichaamstaal. Aanraken is een van onze eerste levensbehoefte. Wat is nu fijner dan met je baby te knuffelen en op een ontspannen manier aandacht voor elkaar te hebben.

Babymassage is de perfecte manier om je baby te laten ontspannen en om jullie band te versterken. Maar wist je ook dat dat babymassage kan helpen bij klachten zoals buikkrampjes en slaapproblemen? Je baby zal leren te ontspannen door de massage en minder onrust ervaren. Daarnaast kan babymassage ook een positieve invloed hebben op de lichaamsgroei, ontwikkeling van de hersenen, het immuunsysteem en spijsvertering. Je kindje wordt zich op een prettige manier bewust van zijn lijfje en ontwikkeld zo lichaamsbesef. Daarnaast stimuleert de massage de zintuigelijke, motorische en emotionele ontwikkeling.

De cursus babymassage is speciaal gericht op baby’s tussen 6 weken en 9 maanden. De cursus is niet alleen voor moeders, maar kan juist ook voor vaders een goede manier zijn om contact te hebben met hun baby. Zeker als moeders borstvoeding geven, missen zij soms zo’n intensief contact. Natuurlijk zou je ook samen met je partner de cursus kunnen doen of met een groep (zwangerschaps-) vriendinnen.

Er zijn verschillende manieren om de cursus te volgen:

Met jou en/of je partner en één baby bij ons in de studio of thuis (duur bij één persoon 45 minuten, met twee personen 60 minuten)

Met jou en een vriendin en twee baby’s bij ons in de studio (duur 60 minuten).

Met jou en je vriendinnen en baby’s bij jullie thuis (max 5 personen en baby’s, duur 60 minuten).