Stoelmassage

Een drukpuntenmassage op een speciaal vormgeven stoel, waarbij je jouw kleding aanhoudt. Deze massage is ontspannend, geeft energie en is vooral gericht op nek, schouders en rug.

Wat kun je verwachten?

Voor een juiste afstemming kom jij, als je bij ons in de studio komt, bij de eerste afspraak 10 minuten eerder, zodat wij samen een korte intake kunnen doorlopen. Zo kunnen wij afstemmen wat jouw verwachtingen zijn en ook voorkomen dat er geen complicaties kunnen ontstaan. Een massage behoort immers prettig te zijn en niet pijnlijk. Natuurlijk is alle gegeven informatie vertrouwelijk.

Waarom een massage?

Massage zorgt voor een goede doorbloeding, voert afvalstoffen af. Minder afvalstoffen, meer zuurstof is meer energie! Het stimuleert het zelf genezend vermogen. Door massage komen er diverse stoffen vrij zoals endorfine (lichaamseigen pijnstillers) en serotine (het gelukshormoon). Het werkt bovendien ook nog eens stress verlagend, maar is bovenal ontspannend.

Wat doen wij?

Jij komt bij ons in onze studio. Of wij komen bij jou thuis, in je vertrouwde omgeving, waar jij zorgt voor plek van ongeveer 2×2 meter. Je kunt je kleding aanhouden, want de massage wordt over de kleding heen gegeven. Tijdens de behandeling worden hoofd, nek, schouders, armen, handen en rug gemasseerd.

Stoelmassage is ook uitermate geschikt voor feesten, partijen, vrijgezellenfeestjes, maar ook voor op de werkvloer of op uw locatie. Wij beschikken over twee stoelen, dus kunnen meerdere personen tegelijk behandelen. Vraag naar onze groepskorting (al mogelijk vanaf twee personen).