Ontspanningsmassage

Een massage waarbij je heerlijk kunt ontspannen, ontsnappen aan de hectiek van de dag, even tijd voor jezelf. Wij maken gebruik van verschillende technieken, waardoor er een massage ontstaat die aan jouw wensen voldoet. Wij doen wat jij prettig vindt.

Wat kun je verwachten?

Voor een juiste afstemming vragen wij jou, bij de eerste afspraak, 5 minuten eerder te komen, zodat wij samen een korte intake kunnen doorlopen. Zo kunnen wij afstemmen wat jouw verwachtingen zijn en ook voorkomen dat er geen complicaties kunnen ontstaan. Een massage behoort immers prettig te zijn en niet pijnlijk. Natuurlijk is alle gegeven informatie vertrouwelijk.

Waarom een massage?

Massage zorgt voor een goede doorbloeding, voert afvalstoffen af. Minder afvalstoffen, meer zuurstof is meer energie! Het stimuleert het zelf genezend vermogen. Door massage komen er diverse stoffen vrij zoals endorfine (lichaamseigen pijnstillers) en serotine (het gelukshormoon). Het werkt bovendien ook nog eens stress verlagend, maar is bovenal ontspannend.

Wat doen wij?

Bij de dames vragen wij je of wij je bh-bandje kunnen losmaken als je ligt (deze mag ook volledig uit) en je kunt je ondergoed aanhouden. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om je ondergoed uit te doen, de keus is aan jou. Tijdens de behandeling worden nek, schouders, armen, handen, rug en benen gemasseerd. Wij maken gebruik van olie gemaakt van natuurlijke materialen en etherische oliën. Door onze massage zorgen wij ervoor dat je weer heerlijk ontspannen en relaxt naar huis gaat.